Searching for culinary perfection, one recipe at the time

duminică, aprilie 07, 2013

“Oysters and Pearls” Sabayon of Pearl Tapioca with Malpeque Oysters and Osetra Caviar

“Oysters and Pearls” Sabayon of Pearl Tapioca with Malpeque Oysters and Osetra Caviar

De departe una dintre cele mai spectaculoase rețete din The French Laundr y! După cum zice cineva in videoul de mai jos, un preparat dem... Aflați mai multe »

joi, aprilie 04, 2013

Cauliflower Panna Cotta with Beluga Caviar

Cauliflower Panna Cotta with Beluga Caviar

Crazy busy life lately! E o conspirație pe undeva sa nu mai am timp de nimic :( Rețeta asta își așteaptă rândul cuminte de mai bine de ... Aflați mai multe »

luni, martie 18, 2013

Sautéed Atlantic Halibut with Summer Succotash and Rue-Scented Onion Glaze

Sautéed Atlantic Halibut with Summer Succotash and Rue-Scented Onion Glaze

... sau despre cum am mai terminat un capitol, Fish , și introspecții despre ce înseamna sa fi un pic fericit. Nu am nici o explicaț... Aflați mai multe »

miercuri, martie 13, 2013

WD-50: In templul gastronomiei moderniste din New York

WD-50: In templul gastronomiei moderniste din New York

Mi-am propus sa merg la restaurantul asta ... since forever! Dintr-un motiv sau altul, abia acum am ajuns sa-i calc pragul. Din motive n... Aflați mai multe »
 
© The Wandering Oltean
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS Comments RSS
Back to top