Searching for culinary perfection, one recipe at the time

luni, octombrie 01, 2012

M Lounge - Viena - Restaurant Review


Norocul necunoscatorului, am dat peste restaurantul asta din pura intamplare.
In bratul de reclame si hartii pe care le-am primit de la hotel cand am facut check-in a fost si una in care recomandau restaurantul asta pe langa altele doua. Pozele de la restaurantul asta mi-au incitat  suficient de mult curiozitatea astfel incat i-am tras o vizita. Din poze am ghicit ceva cu specific vienez, cu un twist de gastronomie moleculara.

Ce am gasit la restaurant nici nu putea sa fie mai departe de ce credeam eu. Pe tripadvisor, restaurantul este descris ca "Cuisines: Diner, Tapas, Bar, Asian fusion"

Atmosfera cat se poate de relaxanta, cu o gramada de canapele si perne in loc de scaune.


Am ales tasting menu, care a constat din 11 portii mici ( unele chiar foarte mici ) de mancaruri cat se poate de delicioase si pe alocuri cu gusturi neasteptate.

Cucumber soup with yogurt and olive oil


Goat cheese in cucumber and red ruben hamburger


Prawns salad in dumpling with Japanize salad

Salata de creveti deasupra iar salata japoneza in pahar. Spicy foc si superdelicioasa!

Moroccan bean soup with caviar

Asa ciorba de fasole sa tot mananci! Gustul a fost o surpriza foarte placuta. Mental note : "cauta fasole marocana si cumpara macar vreo doua kg". 
M-am tot uitat dupa caviar si cand imi cam luasem orice speranta, am dat peste el... Exact 5 bobite pe fundul castronelului :)



Gordon bleu with chicken and tofu and soya dip

Doua portii diferite, servite una peste alta


House made strawberry ice with prosecco

Un serbet bun de tot, servit cu prosecco direct langa el, numai bun de curatat paleta.

Risotto with scallops

Asparagus, white wine sauce, filet of beef and cuscus

Esparagon pannacotta with strawberry

Absolut fantastic cu toate ca nu l-as numi neaparat pannacotta. A fost mai mult o spuma \ crema decit consistenta de pannacotta.

Chocolate ball

Banana nougat cupcake


Si cu asta sa terminat incursiunea mea pe taramuri Asian fusion. 

Chiar inainte sa plec m-am ales si cu un cadou surpriza din partea casei si am fost rugat sa-l deschid acasa


Am plecat de la restaurant mai mult decat satisfacut de surpriza neasteptata. La hotel nu am ajuns dupa cele 20 de minute pronosticate de Google. Dupa ce mi-am dat seama ca am mers vreo 35 de minute intr-o directie complet gresita, am luat un taxi care m-a depozitat la hotel undeva pe la 1 dimineata :)

Unde am deschis cadoul surpriza, ca muream de curiozitate


Inauntru, inca doua din bomboanele pe care le-am incercat mai devreme infipte in bete :)

Concluzia finala, il recomand cu toata calduura. Alegeti pe cineva drag cu care vreti sa pretreceti doua ore  relaxante si nu o sa va para rau.   


Share this post

7 comments

  1. Wow...notez totul si fac planuri pentru urmatoarea vacanta.

    Astept cu mare nerabdare urmatoarea postare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Or fi fost putine boabele de caviar, dar nici ciorba nu era multa! Cred ca vreo 2-3 linguri, asa-i?
    Pretioase indrumarile tale, macar sa stim si noi, in caz ca ajungem pe-acolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Impresionant. Gastronomia moleculara este o arma buna de lupta impotriva obezitatii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @un oltean - Merci :)

    @Any - Numai asa ca sa gusti :)

    @Cătău - Adevarat :)

    @Haplea - :)

    RăspundețiȘtergere

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© The Wandering Oltean
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS Comments RSS
Back to top