Am dat intimplator peste ea cind un prieten cu care am mers impreuna la priz (sa-l numim ipotetic Eugen P. ca sa-i mentinem anonimatul) a comandat supa asta. Am gustat-o si impresia instantanee a fost "yack .. este rece". De atunci nu am mai incercat pentru ca stiam cu claritate ca nu e buna.
Parerea sa schimbat fundamental dupa ce am facut reteta asta. Gazpacho facut de mine mi-a placut la nebunie. Nu acelasi lucru se poate spune despre restul familionului. Ca si in celelate cazuri, Magda o maninca din simpatie, Roxi ajunge undeva intre 25% si 50% dupa care isi aminteste ca nu-i mai e foame iar Andrei o mesteca viguros in farfurie dupa care o ignora.
un mic sfat pentru ati convinge mai usor familia sa manance gazpacho: incearca sa aduci ceva textura supei. foloseste fie legume taiate julienne fie crutoane .... ai inteles ideea. uite aici cateva exemple :
RăspundețiȘtergerehttp://wineandknives.blogspot.com/2011/07/gazpacho-de-rosii.html
http://wineandknives.blogspot.com/2010/08/gazpacho-de-ardei-copti-si-piersici.html
http://wineandknives.blogspot.com/2010/07/supa-de-avocado.html
@wine and knives
RăspundețiȘtergereWOW. Toate trei arata absolut delicioase. Vine vara in curind, o sa le incerc si eu.