The Wandering Oltean
Searching for culinary perfection, one recipe at the time
Contact
Facebook
Email
skip to main
|
skip to sidebar
duminică, august 15, 2010
Belgia -- Fara Internet
Din pacate internetul nu a mers asa ca am ramas un pic in urma.
Astazi plecam din Belgia spre Luxemburg.. Sper sa avem mai mult noroc acolo
Share this post
0 comments
:)
:-)
:))
=))
:(
:-(
:((
:d
:-d
@-)
:p
:o
:>)
(o)
[-(
:-?
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
:-$
(b)
(f)
x-)
(k)
(h)
(c)
cheer
Follow @WanderingOltean
Suprindeti-ma cu un Like :)
The French Laundry - Starea de fapt:
Incercate :
101
Au mai ramas :
0
Master Recipes List
Alinea - Starea de fapt
Incercate :
4
Au mai ramas :
103
Alinea - Starea de fapt
Followers
Popular Posts
Labels
Paul Bocuse - Restaurant Review
Master Recipes List
Arlette with pressed apple terrine
Concurs cu premii la sfârșit de "The French Laundry"
La pozat cu National Geographic Traveler
36 de ore, Pork Belly Porchetta ( sau posibil cea mai buna bucata de carne pregătită de mine )
Chesapeake Bay Soft-shell Crab "Sandwich"
"Macaroni and Cheese" Butter-Poached Maine Lobster with Creamy Lobster Broth and Mascarpone-Enriched Orzo
Saddle of Rabbit in Applewood-Smoked Bacon with Caramelized Fennel and Fennel Oil
noma - Bloggers' Night Out
Cooking
( 109 )
French Laundry
( 97 )
Restaurant Review
( 18 )
Beurre Monte
( 14 )
Blanching
( 13 )
Desert
( 11 )
Silpat
( 10 )
Brunoise
( 7 )
Cheese
( 7 )
Alinea
( 6 )
Salota
( 6 )
Parmezan
( 5 )
Quick Sauce
( 5 )
Trufe
( 5 )
Smochine
( 4 )
Agnolotti
( 3 )
Lectii de gatit
( 3 )
Lyon
( 3 )
Stridii
( 3 )
Branza de capra
( 2 )
Branza de oaie
( 2 )
Brie
( 2 )
Concurs
( 2 )
Fasole
( 2 )
Fenicul
( 2 )
Foie Gras
( 2 )
Giveaway
( 2 )
Homar
( 2 )
Inghetata
( 2 )
London
( 2 )
Miel
( 2 )
Morel
( 2 )
Oysters
( 2 )
Parmigiano Reggiano
( 2 )
Porumb
( 2 )
Sorbet
( 2 )
Viena
( 2 )
top50
( 2 )
Anghinare
( 1 )
Aniversare
( 1 )
Artichoke
( 1 )
Branza de vaca
( 1 )
Caviar
( 1 )
Gruyère
( 1 )
Iepure
( 1 )
Michelin
( 1 )
Parsnip
( 1 )
Prune
( 1 )
Păstărnac
( 1 )
Ravioli
( 1 )
Rosmarin
( 1 )
Salmon
( 1 )
Scoici
( 1 )
Sfecla
( 1 )
Somon
( 1 )
Sous Vide
( 1 )
Striped Bass
( 1 )
Turbot
( 1 )
Vitel
( 1 )
bloggers night out
( 1 )
copenhaga
( 1 )
noma
( 1 )
Blog Archive
►
2016
( 1 )
►
aprilie
( 1 )
►
2015
( 3 )
►
mai
( 1 )
►
februarie
( 1 )
►
ianuarie
( 1 )
►
2014
( 13 )
►
decembrie
( 1 )
►
noiembrie
( 1 )
►
septembrie
( 2 )
►
iunie
( 1 )
►
aprilie
( 4 )
►
martie
( 2 )
►
februarie
( 1 )
►
ianuarie
( 1 )
►
2013
( 41 )
►
decembrie
( 2 )
►
noiembrie
( 3 )
►
octombrie
( 2 )
►
septembrie
( 2 )
►
august
( 2 )
►
iulie
( 4 )
►
iunie
( 4 )
►
mai
( 4 )
►
aprilie
( 5 )
►
martie
( 4 )
►
februarie
( 4 )
►
ianuarie
( 5 )
►
2012
( 82 )
►
decembrie
( 4 )
►
noiembrie
( 11 )
►
octombrie
( 8 )
►
septembrie
( 4 )
►
august
( 4 )
►
iulie
( 5 )
►
iunie
( 9 )
►
mai
( 6 )
►
aprilie
( 5 )
►
martie
( 8 )
►
februarie
( 9 )
►
ianuarie
( 9 )
►
2011
( 1 )
►
decembrie
( 1 )
▼
2010
( 17 )
▼
august
( 17 )
Berile vacantei
Magda - Brussels prima zi
Inapoi in America
Magda - Amsterdam - Ziua a patra
Belgia -- Fara Internet
Amsterdam - Ziua a treia
Roxana - De Fortune Restaurant Review
Magda - Amsterdam .. Primele impresii,Ziua 1 si 2
Paris - Ziua a patra si ultima
Paris - Ziua trei
A doua zi in Paris
Magda - Ziua a doua
Magda - prima zi
O zi... patru tari
Quick update
Google Translate doesn't rock
Primul post!! Tineti-va bine
©
The Wandering Oltean
Designed by
BlogThietKe
Cooperated with
Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS
∙
Comments RSS
Back to top
0 comments