The Wandering Oltean
Searching for culinary perfection, one recipe at the time
Contact
Facebook
Email
skip to main
|
skip to sidebar
duminică, august 15, 2010
Belgia -- Fara Internet
Din pacate internetul nu a mers asa ca am ramas un pic in urma.
Astazi plecam din Belgia spre Luxemburg.. Sper sa avem mai mult noroc acolo
Share this post
0 comments
:)
:-)
:))
=))
:(
:-(
:((
:d
:-d
@-)
:p
:o
:>)
(o)
[-(
:-?
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
:-$
(b)
(f)
x-)
(k)
(h)
(c)
cheer
Follow @WanderingOltean
Suprindeti-ma cu un Like :)
The French Laundry - Starea de fapt:
Incercate :
101
Au mai ramas :
0
Master Recipes List
Alinea - Starea de fapt
Incercate :
4
Au mai ramas :
103
Alinea - Starea de fapt
Followers
Popular Posts
Labels
Paul Bocuse - Restaurant Review
Master Recipes List
Arlette with pressed apple terrine
La pozat cu National Geographic Traveler
36 de ore, Pork Belly Porchetta ( sau posibil cea mai buna bucata de carne pregătită de mine )
Concurs cu premii la sfârșit de "The French Laundry"
Chesapeake Bay Soft-shell Crab "Sandwich"
Saddle of Rabbit in Applewood-Smoked Bacon with Caramelized Fennel and Fennel Oil
"Macaroni and Cheese" Butter-Poached Maine Lobster with Creamy Lobster Broth and Mascarpone-Enriched Orzo
noma - Bloggers' Night Out
Cooking
( 109 )
French Laundry
( 97 )
Restaurant Review
( 18 )
Beurre Monte
( 14 )
Blanching
( 13 )
Desert
( 11 )
Silpat
( 10 )
Brunoise
( 7 )
Cheese
( 7 )
Alinea
( 6 )
Salota
( 6 )
Parmezan
( 5 )
Quick Sauce
( 5 )
Trufe
( 5 )
Smochine
( 4 )
Agnolotti
( 3 )
Lectii de gatit
( 3 )
Lyon
( 3 )
Stridii
( 3 )
Branza de capra
( 2 )
Branza de oaie
( 2 )
Brie
( 2 )
Concurs
( 2 )
Fasole
( 2 )
Fenicul
( 2 )
Foie Gras
( 2 )
Giveaway
( 2 )
Homar
( 2 )
Inghetata
( 2 )
London
( 2 )
Miel
( 2 )
Morel
( 2 )
Oysters
( 2 )
Parmigiano Reggiano
( 2 )
Porumb
( 2 )
Sorbet
( 2 )
Viena
( 2 )
top50
( 2 )
Anghinare
( 1 )
Aniversare
( 1 )
Artichoke
( 1 )
Branza de vaca
( 1 )
Caviar
( 1 )
Gruyère
( 1 )
Iepure
( 1 )
Michelin
( 1 )
Parsnip
( 1 )
Prune
( 1 )
Păstărnac
( 1 )
Ravioli
( 1 )
Rosmarin
( 1 )
Salmon
( 1 )
Scoici
( 1 )
Sfecla
( 1 )
Somon
( 1 )
Sous Vide
( 1 )
Striped Bass
( 1 )
Turbot
( 1 )
Vitel
( 1 )
bloggers night out
( 1 )
copenhaga
( 1 )
noma
( 1 )
Blog Archive
►
2016
( 1 )
►
aprilie
( 1 )
►
2015
( 3 )
►
mai
( 1 )
►
februarie
( 1 )
►
ianuarie
( 1 )
►
2014
( 13 )
►
decembrie
( 1 )
►
noiembrie
( 1 )
►
septembrie
( 2 )
►
iunie
( 1 )
►
aprilie
( 4 )
►
martie
( 2 )
►
februarie
( 1 )
►
ianuarie
( 1 )
►
2013
( 41 )
►
decembrie
( 2 )
►
noiembrie
( 3 )
►
octombrie
( 2 )
►
septembrie
( 2 )
►
august
( 2 )
►
iulie
( 4 )
►
iunie
( 4 )
►
mai
( 4 )
►
aprilie
( 5 )
►
martie
( 4 )
►
februarie
( 4 )
►
ianuarie
( 5 )
►
2012
( 82 )
►
decembrie
( 4 )
►
noiembrie
( 11 )
►
octombrie
( 8 )
►
septembrie
( 4 )
►
august
( 4 )
►
iulie
( 5 )
►
iunie
( 9 )
►
mai
( 6 )
►
aprilie
( 5 )
►
martie
( 8 )
►
februarie
( 9 )
►
ianuarie
( 9 )
►
2011
( 1 )
►
decembrie
( 1 )
▼
2010
( 17 )
▼
august
( 17 )
Berile vacantei
Magda - Brussels prima zi
Inapoi in America
Magda - Amsterdam - Ziua a patra
Belgia -- Fara Internet
Amsterdam - Ziua a treia
Roxana - De Fortune Restaurant Review
Magda - Amsterdam .. Primele impresii,Ziua 1 si 2
Paris - Ziua a patra si ultima
Paris - Ziua trei
A doua zi in Paris
Magda - Ziua a doua
Magda - prima zi
O zi... patru tari
Quick update
Google Translate doesn't rock
Primul post!! Tineti-va bine
©
The Wandering Oltean
Designed by
BlogThietKe
Cooperated with
Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS
∙
Comments RSS
Back to top
0 comments