Searching for culinary perfection, one recipe at the time

miercuri, august 04, 2010

Magda - prima zi


Patru tari intr-o zi - si totul cit se poate de fara peripetii!!! Pina la urme zborul bugetar a fost ok ... (in ciuda faptului ca Bruce Dickinson nu a pilotat avionul)

Cel mai WOW pentru mine a fost insa calatoria culinara. Totul a inceput cu o masa cit se poate de ordinara -  hambuger la Chilii's, in aeroport la Newark. Calitatea - mediocra (Cornel a fost la un pas sa-l trimita inapoi)
A continuat cu o bere si un desert  in Luxemburg, pe o terasa cu umbrelute. Cornel cu Leffe bruna, Magda cu Okulta (bere alba nefiltrata)

Surpriza a fost la plecare cind ne-am dat seama ca localul a fost ... Pizza Hut!!! La noi de ce nu o fi asa???
Si finala- Paris - La Piciorul Porcului (Au Pied de Cochon).


Asteptare - stil frantuzesc- nimeni nu se grabeste - nici macar ospatarii.
Cam greu pentru calatorii obositi:


Mincarea - porc, porc, porc (plus traditionala supa de ceapa pentru cei care cunosc :-)

Delicios totul, mai ales adidasii facuti la cuptor si serviti cu cartofi prajiti ( in loc de ketchup serviti cu sos bearnez - ca sintem la Paris si ospatarul s-a oripilat cind am cerut ketchup)

Share this post

2 comments

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© The Wandering Oltean
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS Comments RSS
Back to top