Searching for culinary perfection, one recipe at the time

miercuri, octombrie 31, 2012

Sandy SUCKS!!!


Si asa am trecut prin inca un uragan, al doilea an la rand cand se intampla asta, dupa ce timp de 17 ani nu am facut cunostinta cu asa ceva!  Global warming anyone?

Comparat cu o gramada de alti oameni care si-au pierdut casele sau s-au ales cu avut avarii masive, zona in care locuiesc a fost aproape neatinsa. Chestia este un pic ciudata pentru ca si la nord si la sud de mine pagubele au fost masive.

Din fericire pentru The Wandering Oltean & co, am iesit din furtuna asta sanatosi si fara nici un fel de avarii la casa.
Din nefericire, un pom din afara comunitatii in care locuiesc a cedat nervos si a cazut peste linile electrice de linga ... asa ca bye bye curent electric de duminica seara :(

Chiar inainte sa pierdem curentul am vazut o lumina alba mare si ne-am dat cu parerea ce poate sa fie, ca nu arata a foc. S-a dovedit ca a fost un cablu electric care a cazut pe asfaltul ud si a facut artificii la comanda pentru vreo 20 de minute.

Nu se prea vede bine in poza de mai sus, in dar locul unde au cazut cablul electric, a ars asfaltul vreo 15-20 de centimetrii in adancime.

Zece metri mai incolo, un pom un pic mai civilizat decat asta care a cazut peste firele electrice, a cazut si el, dar in directia opusa, fara sa faca nici un fel de pagube.


Daca uraganul Irene de anul trecut ne-a plouat pana nu am mai stiut de noi, de data asta nu am  avut aproape nici un fel de ploaie. Am avut insa vant cum nu am vazut pana acum!

Undeva pe la 9pm duminica seara,  ma cam bagasera la sperieti zgomotele si scartaieturile care le facea casa. Din precautie, ne-am facut repede fiecare cate un bagajel cu cate un rand de haine iau eu mi-am mai luat si aparatul de fotografiat si The French Laundry cookbook. Nu m-am chinuit eu pe altarele creatiei un an de zile, am reusit sa o si semnez... si sa o las in urma mea sa o faca praf Sandy :)
Din fericire casa a rezistat!

Cum maximele zilele astea sunt in jur de 12C si minimele 2-3 C, din lipsa de electricitate nu avem nici caldura... asa ca o sa fie un pic mai racorica pentru urmatoarele citeva zile.
Compania de electricitate zice ca o sa repare cablul pe 5 Noiembrie. Sper sa se pacaleasca si sa o faca mai devreme :)

Astazi in drum spre servici, nici nu ziceai ca a fost uragan




Share this post

8 comments

  1. Ma bucur enorm de mult ca sunteti cu totii bine!
    M-am si amuzat citind in legatura cu French Laundry :), de fapt Thomas Keller ar trebui sa citeasca ce-ai scris acolo.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu despre tristele evenimente de acolo. E bine ca sunteti sanatosi, ca a ramas casa intacta iar cartea e in siguranta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne...acum mi-am amintit ca esti in mijlocul evenimentelor....Ma bucur ca esti bine, si tu si ai tai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut la TV ce este acolo.Ma bucur ca sunteti cu totii bine!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ca sunteti teferi si cartea e in siguranta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca sinteti bine si n-ati patit nimic.Noii nu avem uragane prin Michigan ,dar se porni si la noi un vint tare puternic care venisera de la Sandy.Esti tare haios!Imi place tare mult sa-ti citesc povestioarele!👍

    RăspundețiȘtergere
  7. @Any - Merci frumos!

    @Paula Gafitescu - Multumesc!

    @rookiefood - Merci!

    @DiaMar bucataria galbena - Multumesc!

    @Cătău - Merci :)

    @Paradis - Merci! Pai nu se presupune sa avem uragane nici in NY... si uite ca din pacate mai nou avem :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte trist ce s-a intamplat pe acolo:(
    Ne bucuram ca sunteti bine!

    RăspundețiȘtergere

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© The Wandering Oltean
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS Comments RSS
Back to top