Searching for culinary perfection, one recipe at the time

luni, februarie 16, 2015

It's all about happiness


Nu știu alții acum sunt, dar zilele astea, printre cele mai mari bucurii pentru mine sunt sa împart descoperirile mele culinare cu prieteni.
Daca stau bine și ma gândesc, dacă ma uit cu un pic de atenție la ce se întâmpla, nu este neapărat  gătitul în sine care-mi aduce bucurie. Este bucuria de a împărții cu prieteni rodul muncii mele...
Si asta ma face fericit la sfârșitul zilei...


Cina de luni seara, zi care se întâmpla ca este zi libera în America. Si cu ce poți sa-ți petreci o zi libera dacă nu gătind?

BLACK COD WITH TOMATO HONEY, GARLIC CLOVES, BANANA PEPPERS


Pestele în sine nu m-a impresionat prea mult dar împreuna cu usturoiul fiert în zece ape și prăjit în untura de porc, si cu sos de roșii... a fost un deliciu.

Rețeta este din cartea Manresa: An Edible Reflection, o carte cu adevarat superba.

Chicken and Mushrooms


Rețeta de aici, Chicken and Mushrooms. In ultimul timp îmi petrec din ce în ce mai mult timp pe site-ul ChefSteps. Superb!
Nu am prea multe sa zic aici decât... dacă nu aveți aparat Sous Vide, cumparati-va unul de urgenta. Daca aveți unul și nu-l folosiți. puneți mana și folosiți-l mai des ca se merita.

Pulpe de pui asa cu numai la Sous Vide poți sa le faci. 

Chocolate Salted Caramel TartLuxurioasa, chiar un pic de decadenta...


Neplanificat si fara sa fie parte din rețetă, Blood Orange confiate după rețeta asta Half-Candied Blood OrangePretty damn good, ca sa-l citez pe tipul care a creat rețeta :)

Share this post

1 comments

  1. Interesanta postrea ta. Nu am gasit nicaieri postocale ca cele din imagine. Tu de unde le-ai achizitionat?

    RăspundețiȘtergere

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© The Wandering Oltean
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Posts RSS Comments RSS
Back to top